Bent u er ook bij?

MAKZ Mondzorg viert haar lustrum

Dinsdag 16 april

Feestelijke verwijzersavond

MAKZ Mondzorg organiseert daarom op dinsdag 16 april een feestelijke verwijzersavond met als thema:

Endodontische herbehandeling vs. Apexresectie

Het beloofd een informatieve en toch feestelijke dag te worden. Bent u er ook bij?

Spoeddienst rooster

Aan onze verwijzers

MAKZ Mondzorg is geopend voor de reguliere zorg op onze normale openingstijden.

Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag:
8.30 – 16.30 uur

Zaterdag en zondag gesloten

 

 

Uw patiënten kunnen bij MAKZ Mondzorg op korte termijn behandeld worden.

Uw patiënten verwijzen

Naar MAKZ Mondzorg

Met trots melden wij dat wij sinds december 2020 ZKN gecertificeerd zijn!

Het afgelopen jaar hebben wij het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland behaald. Dit keurmerk staat voor medisch specialistische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg. Dit sluit prima aan bij onze missie.

De MAKZ missie is:

“Topzorg met een prettige beleving voor de patiënt, geleverd door een ervaren team in een up- to- date kliniek”.

Ons doel

Ons doel is u te ontzorgen wanneer u patiënten naar MAKZ mondzorg verwijst. In de kliniek wordt vrijwel zonder wachttijd, reguliere kaakchirurgische zorg geboden. Aandachtsgebieden binnen de MAKZ zijn: dento-alveolaire chirurgie waaronder chirurgische extracties, totaal extracties, apexresecties en implantologie. Deze behandelingen kunnen ook onder narcose uitgevoerd worden.

Zoals in de 2e lijns zorg te doen gebruikelijk is, wordt deze zorg door de verzekeraar vergoed (met uitzondering van het eigen risico). In geval van enkeltands implantologie, een behandeling die over het algemeen wel voor eigen rekening komt, ontvangen de patiënten een offerte bij de eerste consultatie.

Tot uw dienst

Wij staan tot uw dienst. Wij willen niet met u concurreren en leveren dan ook geen tandheelkundige zorg. In geval van implantologie, gaan we er vanuit, zoals u van ons gewend bent, dat het prothetische deel van de behandeling in uw eigen praktijk wordt uitgevoerd. Hiervoor verwijzen we uw patiënten naar u terug, tenzij door u expliciet anders aangegeven, omdat u dit anders ingevuld wenst te hebben.

Wij zijn 5 dagen in de week open, houdt u voor eventuele wijzigingen in verband met de coronamaatregelen alstublieft deze website in de gaten: www.makzmondzorg.nl.

Contact opnemen met MAKZ mondzorg kan!

Onze praktijk in het WZA

Onze praktijk in het WZA blijft uiteraard ook beschikbaar! Hier zal de focus, naast een brede basis, meer komen te liggen op evaluatie van pijn, kaakgewrichtspathologie, slijmvlies afwijkingen en evaluatie van zwellingen, OSAS en grotere ingrepen waarvoor (meerdaagse) opnames benodigd zijn. Hier zal de bezetting 5 dagen per week blijven, en de bereikbaarheid buiten kantoortijden blijft ook in het WZA.

Met trots melden wij dat wij sinds december 2020 ZKN gecertificeerd zijn!

Het afgelopen jaar hebben wij het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland behaald. Dit keurmerk staat voor medisch specialistische zorg van hoge kwaliteit, voor persoonlijke aandacht, korte wachttijden, patiëntveiligheid en uitstekende service en nazorg.

Mondzorg

Specialisten