Spoeddienst rooster

Aan onze verwijzers

Update: Woensdag 29 april 2020

MAKZ Mondzorg is vanaf heden weer geopend voor de regulieren zorg op de normale openingstijden.

Maandag, dinsdag, woensdag,
donderdag, vrijdag:
8.30 – 16.30 uur

Zaterdag en zondag Gesloten

Uw patiënten verwijzen

Naar MAKZ Mondzorg

1 april 2019 opening MAKZ Mondzorg

Na een tijd van zoeken, denken, ontwerpen en bouwen is per 1 april 2019 onze kliniek MAKZ mondzorg open! MAKZ mondzorg is gevestigd in Medisch Centrum Assen, Stationsstraat 40, Assen. Met gepaste trots willen we u hierover graag verder informeren.

De MAKZ missie is:

“Topzorg met een prettige beleving voor de patiënt, geleverd door een ervaren team in een up- to- date kliniek”.

Ons doel

Ons doel is u te ontzorgen wanneer u patiënten naar MAKZ mondzorg verwijst. In de kliniek wordt vrijwel zonder wachttijd, reguliere kaakchirurgische zorg geboden. Aandachtsgebieden binnen de MAKZ zijn: dento-alveolaire chirurgie waaronder chirurgische extracties, totaal extracties, apexresecties en implantologie. Deze behandelingen kunnen ook onder narcose uitgevoerd worden.

Zoals in de 2e lijns zorg te doen gebruikelijk is, wordt deze zorg door de verzekeraar vergoed (met uitzondering van het eigen risico). In geval van enkeltands implantologie, een behandeling die over het algemeen wel voor eigen rekening komt, ontvangen de patiënten een offerte bij de eerste consultatie.

Tot uw dienst

Wij staan tot uw dienst. Wij willen niet met u concurreren en leveren dan ook geen tandheelkundige zorg. In geval van implantologie, gaan we er vanuit, zoals u van ons gewend bent, dat het prothetische deel van de behandeling in uw eigen praktijk wordt uitgevoerd. Hiervoor verwijzen we uw patiënten naar u terug, tenzij door u expliciet anders aangegeven, omdat u dit anders ingevuld wenst te hebben.

We beginnen met beperkte openingstijden: maandag, woensdag en vrijdag, 8:30- 16:30. Wij zijn voornemens spoedig 5 dagen in de week open te zijn, houd u daarvoor alstublieft onze website in de gaten: www.makzmondzorg.nl.

Contact opnemen met MAKZ mondzorg kan!

Onze praktijk in het WZA

Onze praktijk in het WZA blijft uiteraard ook beschikbaar! Hier zal de focus, naast een brede basis, meer komen te liggen op evaluatie van pijn, kaakgewrichtspathologie, slijmvlies afwijkingen en evaluatie van zwellingen, OSAS en grotere ingrepen waarvoor (meerdaagse) opnames benodigd zijn. Hier zal de bezetting 5 dagen per week blijven, en de bereikbaarheid buiten kantoortijden blijft ook in het WZA.

Om u op beide locaties van dienst te kunnen zijn hebben we ons team kunnen uitbreiden met 2 jonge collega’s. Vanaf september 2018 is Dr. Lukas Vos begonnen en sinds februari 2019 is Dr. Petra Meiners ook ons team komen versterken.

6 juli 2019 opening Medisch Centrum Assen

Uiteraard wordt er een feestelijke opening van het Medisch Centrum Assen gepland, dit vindt plaats op 06 juli 2019. Deze datum kunt u al vast in uw agenda noteren.
Houdt u onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Mondzorg

Specialisten