MAKZ mondzorg

To make you smile!

Topzorg

Bij MAKZ mondzorg werken uitsluitend ervaren mond- kaak- en aangezichts (MKA-) chirurgen*. Allen zijn arts en tandarts, en zijn daarna gespecialiseerd tot MKA-chirurg (in de volksmond kaakchirurg). Wij volgen regelmatig nascholingen, volgen de nieuwste regels en richtlijnen van de beroepsgroep en zijn specialist op hun vakgebied. De kliniek is uitgerust met nieuwste technologie, zo hebben we b.v. een eigen CT-scan, om u zowel diagnostisch als chirurgisch technisch het beste te kunnen bieden.

Wij zijn aangesloten bij diverse beroepsverenigingen en voldoen aan vele kwaliteitseisen die aan het uitvoeren van ons vak en aan het runnen van een Zelfstandig Behandel Centrum als MAKZ mondzorg worden gesteld. MAKZ mondzorg is door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport erkend als Instelling voor Medisch Specialistische zorg.Wij mogen daarom net als het ziekenhuis zorg declareren bij uw zorgverzekeraar. U heeft een verwijsbrief van de tandarts of huisarts nodig voor een behandeling bij MAKZ mondzorg.

*Het kan voorkomen dat uw MKA-chirurg (delen van) de zorg uitbesteedt aan een tandarts. Een tandarts verleent dan (een deel van) de zorg. Dit gebeurt uitsluitend 1) door speciaal geselecteerde tandartsen met kennis, kunde en ervaring op chirurgisch gebied, 2) in opdracht en onder (indirecte) supervisie van de in de kliniek aanwezige MKA-chirurg, 3) met uw vooraf verkregen toestemming.

Een prettige ervaring

MAKZ mondzorg biedt optimale service en beleving! Liefst hebben we dat u met een lach bij ons komt, prettig en liefst lachend behandeld wordt en ook lachend weer vertrekt. We leveren topzorg en een prettige ervaring. De zorg aan u en uw ervaring zijn voor ons van het allergrootste belang. Wij luisteren naar u, u staat centraal. MAKZ mondzorg staat met liefde tot uw dienst.

 

Een fijne sfeer

MAKZ mondzorg medewerkers zijn met plezier aan het werk en uiten dat ook, er wordt gelachen. Natuurlijk nemen we ons werk bloedserieus, we werken er hard aan om samen continu beter te worden. We werken lean en verspillen geen tijd en energie. We realiseren ons dat topzorg leveren offers van ons vraagt, en investeren daarom in onszelf en elkaar, in de fijne werksfeer die bijdraagt aan uw prettige ervaring bij MAKZ mondzorg.

 

Worden mijn behandelingen vergoed?

Ja, uw zorg wordt vergoed

De behandeling bij de kaakchirurg wordt per verrichting gedeclareerd bij uw zorgverzekeraar. De tarieven worden jaarlijks door de NZa (Nederlandse Zorgautoriteit) vastgelegd.

Omdat het een medisch specialistische behandeling is, wordt de behandelingen in de meeste gevallen volledig vergoed vanuit de basisverzekering. Voor vergoeding heeft u wel een verwijzing van uw tandarts of huisarts nodig.

De behandelingen uitgevoerd door een kaakchirurg vallen onder het verplichte eigen risico (€ 385,- per kalenderjaar).

> Klik hier voor meer informatie

Mondzorg

Specialisten